Hastebestilling

Hei, igjen.

Fikk ei strikkebestilling som hastet. Ei av søstrene mine jobber på et fryserom og frøs på armene. Hun ville ha pulsvarmere. Hun prøvde noen jeg hadde fra før, men de var litt for vide. Hun ville ha dem tykke og akkurat passe trange. Jeg hadde et fargerikt restelager av ullgarn og satte igang. Jeg strikket stramt for å få størrelsen mindre. Jeg klarer fint å le nå, men jeg strikket faktisk så stramt at en av strikkepinnene knakk i to. OG jeg ble nummen i fem av fingrene mine!!!! Dette er nå over fire uker siden, og den ene fingeren min er fortsatt ikke helt bra. Ble ferdig med pulsvarmerene på to kvelder og resultater ble slik:

Hun likte dem godt og ville ha flere.....vel... det får vente til jeg ikke er nummen lenger...hihi. (Oppskriften er min)

- Ann Karin -

2 kommentarer

Victoria Larsen

30.11.2016 kl.10:22

Så fine :)

frufladseth

30.11.2016 kl.10:24

Victoria Larsen: Ble mange farger, men hadde bare rester i ull:-)

Skriv en ny kommentar

frufladseth

frufladseth

41, Averøy

Hei, jeg er Ann Karin og har lyst til å dele min hverdag som kone og 4barnsmor med dere! Har i august 2017 vært gift i 16 år med min kjære Roy Vidar og vi har 4 herlige barn sammen. Martin Andreas, Erling Andrè, Sebastian og Karoline <3 Vi lever livet så godt vi kan og koser oss sammen:-) Kontakt meg gjerne på ann.karin.fladseth@hotmail.com Du er velkommen til å følge meg på Instragram som "annkarinfladseth"

Kategorier

Arkiv

hits