God helg fra legevakta

Hei, igjen.

Helga startet med en telefon fra skolen. Sebastian hadde skadet seg i siste friminutt. Tommelen var hoven og veldig vond. Da var det bare å sette seg i bilen og ta gutten med til legen. Legen bare så på gutten og sendte oss rett til røngten på sykehuset. Sebastian hadde av en eller annen grunn løpt OPP ei lang metall-sklie, mistet fotfeste og stuket tommelen i et forsøk på å nå toppen. Jaja, gutten er i hvertfall aktiv..hihi!

Røngten viste brudd i tommelen. Det var heldigvis et fint brudd, så han slapp å operere. Legene la på en lett gips for å holde tommelen i ro. Hevelsen var ikke over, så han må tilbake om ei uke for bedre gips.

Det gikk fort unna, så vi var hjemme igjen allerede tre timer etter telefonbeskjeden.

Akkurat i tide til mer kos før middag.

Lørdags morgen bakte jeg brød. Ikke noe er bedre enn en sen frokost med ferskt brød.

Etterpå dro jeg til Atlanterhavsveien sammen med Camilla og Lila for å ta litt bilder. Blir mer om det i neste innlegg.

Ønsker dere alle en god kveld videre!

- Ann Karin -

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

frufladseth

frufladseth

41, Averøy

Hei, jeg er Ann Karin og har lyst til å dele min hverdag som kone og 4barnsmor med dere! Har i august 2017 vært gift i 16 år med min kjære Roy Vidar og vi har 4 herlige barn sammen. Martin Andreas, Erling Andrè, Sebastian og Karoline <3 Vi lever livet så godt vi kan og koser oss sammen:-) Kontakt meg gjerne på ann.karin.fladseth@hotmail.com Du er velkommen til å følge meg på Instragram som "annkarinfladseth"

Kategorier

Arkiv

hits