Der det er hjerterom er det husrom

Hei, igjen.

Kjekt at så mange har tittet innom.

Vel, etter at vi "kidnappet" to tantebarn hit fikk jeg ei lita uke som seksbarnsmor. Mens våre barn var på skolen, fikk besøket kose seg med alt av hage og natur vi har rundt huset. Mest gøy var vel trehytta. De fikk hver sin hammer og lommene fulle av spiker. Jeg syntes det var morro å høre bybarn leke så godt ute i skogen.

Måtte friste ungene med god middag for å få dem bort fra hytta. De fikk velge middag, så den ene dagen ble det pannekaker. Hjelpes, har dere stekt pannekaker til en bataljon med 8 storspisere? Bra jeg hadde to stekepanner, for dette tok litt tid..hihi! Men alle ble mett og fornøyd tilslutt.

Fikk også vasket litt i huset. Siden vi ventet en liten baby, var det godt å ta helgevasken. (Jeg og Roy dro jo torsdagen til Fredriksstad, så noe helgavask ble ikke prioritert). Med GOD hjelp fra mammaen min fikk vi også skiftet trekk på salongen også. Herlig med litt lyst igjen! Elsker å ha det rent rundt meg.

Så på tirsdags kveld tok jeg en velfortjent hvil i sofaen med favorittserien på tv'n.

På onsdagen var jeg i Molde og hentet Camilla og lille Lila. De kom med fly. Kjempegøy med fullt hus!

Nå var vi tre voksne, to tenåringer, fire store barn og en baby. Godt vi har et brukbart stort hus. Og det positive var at når babyen sov, var resten av gjengen stille og tok hensyn. Jeg er så stolt av dem alle. Dette gikk så fint, selv med skole, lekser og aktiviteter. Og så snart fredags ettermiddag kom, ble det helg med stor H.

Nå starter en film her, så jeg må avslutte for denne gang.

Vi blogges!

- Ann Karin -

2 kommentarer

Victoria Larsen

18.11.2016 kl.23:40

Håper du får en fin kveld og en god helg :-)

frufladseth

18.11.2016 kl.23:43

Victoria Larsen: Takk skal du ha :-)

Skriv en ny kommentar

frufladseth

frufladseth

41, Averøy

Hei, jeg er Ann Karin og har lyst til å dele min hverdag som kone og 4barnsmor med dere! Har i august 2017 vært gift i 16 år med min kjære Roy Vidar og vi har 4 herlige barn sammen. Martin Andreas, Erling Andrè, Sebastian og Karoline <3 Vi lever livet så godt vi kan og koser oss sammen:-) Kontakt meg gjerne på ann.karin.fladseth@hotmail.com Du er velkommen til å følge meg på Instragram som "annkarinfladseth"

Kategorier

Arkiv

hits