Oppdatering siden sist.

Hei, og god kveld.

Her har endelig roen senket seg etter noen travle uker. Forrige innlegg var 1. oktober. Da var jeg og min kjære i Fredrikstad. Roy ordnet to billetter til boksekampen med Cecilia Brækhus i Oslo Spektrum som 40års gave til meg. Tenk, vi satt på 2. rad!! Jeg storkoste meg. Selv om selve kampen sluttet med knockout i andre runde, var det verdt turen og pengene. Stemningen og alle kampene i forkant av Brækhus var gode. Kan ikke huske sist jeg jublet, hoiet, heiet, hoppet og klappet...hihi!

Kampen var på en fredag, så det ble full avslapping hele lørdagen hos Camilla. Jeg tilbrakte timer i sofaen med lille Lila i armene mine. Skikkelig kosedag.

På kvelden, mens vi pakket, fikk vi en idé. Nevøen og niesa vår hadde nå startet på høstferien, så hvorfor ikke ta dem med oss. Og vips, så ble det full pakking på dem også. Noe så gøy! Siden det ble bestemt så fort, så ville vi holde det hemmelig for ungene hjemme. Camilla og Lila skulle komme oppover med fly noen dager senere.

Oliver og Mathilde var superflinke på den ni timer lange bilturen til Averøya. Vi ringte hjem til barna våre flere ganger på høyttaleren i bilen. Mens jeg og Roy snakket, satt de to blidspente barna i baksetet helt musestille. De ville ikke avsløre seg..hihi! Dette var visst gøy.

Vi stoppet blant annet på McDonalds i Lillehammer og ved Vermafossen. De likte veldig godt at fjellene ble høyere og brattere jo lenger nord vi kom. Da vi kjørte forbi Trollveggen tok de masse bilder. De pekte og ropte om hverandre.

Da vi kom hjem ble det vill jubel! Dette hadde de ikke forventet.

Selv om disse to hadde høstferie, så måtte våre ordne seg til nok ei uke på skolen. Vi hadde ikke høstferie før uka etterpå.

Mer om høstferien blir i neste innlegg. Nå blir det avslapping og "Frikjent" på Tv'n.

Ha en fin kveld videre!

- Ann Karin -

Én kommentar

Victoria Larsen

17.11.2016 kl.22:59

Så koselig :)

Skriv en ny kommentar

frufladseth

frufladseth

41, Averøy

Hei, jeg er Ann Karin og har lyst til å dele min hverdag som kone og 4barnsmor med dere! Har i august 2017 vært gift i 16 år med min kjære Roy Vidar og vi har 4 herlige barn sammen. Martin Andreas, Erling Andrè, Sebastian og Karoline <3 Vi lever livet så godt vi kan og koser oss sammen:-) Kontakt meg gjerne på ann.karin.fladseth@hotmail.com Du er velkommen til å følge meg på Instragram som "annkarinfladseth"

Kategorier

Arkiv

hits