Kjærestetur

Hei på dere!

Jeg har lyst til å ønske dere "god helg" selv om det bare er torsdag. For vi har allerede startet på vår etterlengtet langweekend.

Har vært stille fra meg i tre uker nå. Kan vel ærlig si at kroppen har vært i dvale. Tok en MR som jeg reagerte på. Har ikke reagert slikt tidligere, men denne gangen var noe annerledes. Sliter med store smerter i skuldrene og det viser seg at jeg må forberede meg på operasjon etterhvert. Har startet med Cortison-sprøyter for å se om det virker. Kjenner litt bedring, så her krysses alle fingrer. Etter 8 år med vonde skuldre og nakke er det på tide med lindring. Jeg synes jeg fortjener det. *smil*

Vel, vi er da kommet oss på tur uten barna. Mine utrolige snille svigerforeldre stilte med et smil opp og passer på dem hjemme. Vi er heldige som har så mange rundt oss.

For ca ti dager siden fylte jeg 40 år. Det ble ingen feiring siden jeg var dårlig, men jeg fikk en flott gave av min kjære Roy. Det er ikke mange som vet at jeg er glad i boksing. Jeg synes det er en tøff sport. Og hadde jeg vært frisk, hadde jeg nok bokset. Ihvertfall som trening. Så han ordnet med to billetter til Brækhus kampen i Oslo Spektrum nå i helga! Gjett om jeg er spent!?! For dere som skal se kampen på TV3, så sitter vi på rad 2. Hihi!

Planen var å ta fly og bo på Oslo Plaza, men det ble fort endret slik at jeg kunne få møte fadderjenta mi i Fredrikstad. Kunne ikke være SÅ nær lille Lila uten å kunne besøke henne. Så vi bestemte oss til å kjøre bil. Så vi kjørte nedover i dag slik at jeg får hvile hele fredagen før kampen. Kroppen trenger det. Så her er vi, hos vår kjære svigerinne Camilla og hennes tre barn. Vi er så heldige som får bo her i helga. Åh, som jeg har kost med tantebarna mine! Vi kom såpass tidlig at vi fikk kvelden sammen. (Og ja, vi spiste kebab hihi) Tenk at jeg endelig fikk holde min fem uker gamle tantejente! Jeg har hatt henne i armene mine i mange, mange timer, skiftet to bleier og sunget til henne. Jeg er helt betatt!

Gleder oss til avslapping og kos i morgen og lørdagen. Ønsker dere en like flott start på helga som vi fikk!

God natt fra meg.

Vi blogges.

- Ann Karin -

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

frufladseth

frufladseth

41, Averøy

Hei, jeg er Ann Karin og har lyst til å dele min hverdag som kone og 4barnsmor med dere! Har i august 2017 vært gift i 16 år med min kjære Roy Vidar og vi har 4 herlige barn sammen. Martin Andreas, Erling Andrè, Sebastian og Karoline <3 Vi lever livet så godt vi kan og koser oss sammen:-) Kontakt meg gjerne på ann.karin.fladseth@hotmail.com Du er velkommen til å følge meg på Instragram som "annkarinfladseth"

Kategorier

Arkiv

hits