Framsnakking i mørket

Hei, og god søndag.

Takk til hver og en av dere som titter innom. Føler at uka har rast forbi uten at jeg har deltatt. Jeg har rett og slett sovet meg gjennom denne uka. Tror, nei...jeg VET at skolestarten med utallige møter, oppstart på ulike aktiviteter og mange bursdagsfeiringer har krevd for mye for meg denne høsten. Hmm.. Er ikke helt komfortabel med å dele for mye her inne. Har holdt helsen min litt privat. Det siste jeg ønsker er medlidenhet.

Har måttet avlyse fem av åtte viktige møter de to siste ukene. Prioriterte kun de korteste og de jeg slapp å kjøre selv til. Det går bra med meg, jeg er vant med det. Energinivået går litt opp og mest ned. Sånn er livet mitt. Så enkelt er det.

Har lyst til å dele to gleder siden forrige innlegg. Synes det er viktig å framsnakke det positive*smil*

Jeg ble tante for to uker siden og har fått den store æren (sammen med min mann) å være fadder! Jeg er så stolt. Jeg har et fantastisk fadderbarn fra før, men siden han nå er 21 år, så er det skikkelig stas med et fadderbarn til. Og dette er ei nydelig jente ved navn Lila Victoria. Jeg har ikke møtt henne enda, bare via FaceTime og bilder/film. Men jeg ble med mammaen på føden da Lila ville"leke titt-tei-leken" hihi. (Fødselen startet da vi var besøk i Fredrikstad i ferien) Men etter 16 timer stoppet riene...Lila ville bli litt til. ...og jeg som hadde muligheten til å være med på fødsel!!! Vel, vel, det viktigste var jo at babyen hadde det bra, ikke at ei tullete tante ble "jordmor"🙈😇

Takk til Camilla som ønsker oss som faddere!

Gleder oss til å møte henne (om ikke så lenge)

Det andre positive var at jeg og Karoline fikk litt kvalitetstid på fredag. Vi tok oss tid til å varme oss i Mspa'et. Vi synes begge det er kjekt å ta oss fri fra TV, PC, mobil og annet "støy". Her får vi ro og god tid til å snakke uforstyrret. Men litt tøys måtte vi finne på.

Ønsker dere alle en god søndag.

Ta vare på hverandre og husk de små positive tingene i hverdagen.

Mvh

- Ann Karin -

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

frufladseth

frufladseth

41, Averøy

Hei, jeg er Ann Karin og har lyst til å dele min hverdag som kone og 4barnsmor med dere! Har i august 2017 vært gift i 16 år med min kjære Roy Vidar og vi har 4 herlige barn sammen. Martin Andreas, Erling Andrè, Sebastian og Karoline <3 Vi lever livet så godt vi kan og koser oss sammen:-) Kontakt meg gjerne på ann.karin.fladseth@hotmail.com Du er velkommen til å følge meg på Instragram som "annkarinfladseth"

Kategorier

Arkiv

hits