Første dansetime

Hei, og god tirsdag

Har fått hvilt litt i formiddag og fått ned tempoet. Kjenner at formen har flatet ut og nå er det bare å vente seg gode dager igjen. Det er godt å kjenne at formen er på opptur igjen.

Har hatt en pjusk katt idag. Katten vår Lurifax har rukket å bli 16 år og i dag var han ikke bra. Han har sovet mer en vanlig, småspist og fått feber. Han har ikke vondt, men må nok passes litt ekstra på. Er han ikke bedre i løpet av imorgen, må vi tilkalle dyrlege. Vi får krysse fingrene på at han blir frisk igjen.

Må nesten fortelle om jenta mi som har hatt verdens beste dag i dag. Karoline har startet på Jazzfunk, og har nå hatt sin første time. Det var visst kjempegøy! Og det forstår jeg, hun elsker jo å danse!

Det blir spennende å se henne blomstre.

Husker dere "alle gode ting er tre"? Vel, idag kom ny del til vaskemaskina. Og før kvelden er omme har min kjære mann reparert maskina. Det er kjekt å være gift med en alt-mulig-handy-mann.

Nå skal jeg sette meg godt tilrette i sofaen og slappe av sammen med katten min.

God kveld videre!

- Ann Karin -

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

frufladseth

frufladseth

41, Averøy

Hei, jeg er Ann Karin og har lyst til å dele min hverdag som kone og 4barnsmor med dere! Har i august 2017 vært gift i 16 år med min kjære Roy Vidar og vi har 4 herlige barn sammen. Martin Andreas, Erling Andrè, Sebastian og Karoline <3 Vi lever livet så godt vi kan og koser oss sammen:-) Kontakt meg gjerne på ann.karin.fladseth@hotmail.com Du er velkommen til å følge meg på Instragram som "annkarinfladseth"

Kategorier

Arkiv

hits