En gammel venn redder dagen....

...trodde jeg.

Siden pc'n streiket, har jeg ikke fått blogget slik jeg vil. Har mange bilder på kameraet jeg ønsker å dele. Men får ikke lastet inn eller redigert bildene. Jeg har aldri vært en fan av Windows, men nå har jeg blitt en motstander. Jeg kom på at jeg hadde en mini PC som jeg kjøpte da jeg begynte med bloggen. Den virket bra da jeg pensjonerte den, bare litt treg. Min gamle venn. Den kunne da sikkert gjøre nytten sin nå, så slipper jeg å bruke mobilen. Tok den frem i dag tidlig. Og det tok halve dagen å få den up-to-date. Bilderedigeringsprogrammet lå der og etter litt krangling virket innlastingen fra minnekortet også. Men da jeg skulle begynne å skrive innlegget, fusket pc'n så mye at det tok 15 min å fullføre ei setning. Dette tok motivasjonen fra meg. Jeg er tålmodig, men det får være grenser til treghet. Klokka har nå blitt ti, og jeg måtte gi opp. Min gamle venn får legges bort igjen. Den har fått mange år på seg og da den ble litt treg, oppgraderte vi til en 17" og bedre PC. Men Windows er og blir Windows.

Ellers har dagen bestått av ivrige barn med mye å fortelle. Mange stabler med bøker som fikk nytt bokbind på. Fire nye ukeplaner å få oversikt over, samt utallige ettermiddag/kvelds aktiviteter som må planlegges. Det blir rekordmye kjøring for mor dette året.

Skulle hatt sånn tavle å skrive alt på. Dette blir et puslespill.

Her er mine fire fantastiske. Karoline starter i 4.klasse og Sebastian i 7.klasse. De fortsetter så klart på Bodalen Friskole.

Erling André blir alene på Averøy Ungdomskole som 9.klassing. Og Martin Andreas starter på 1.året på Kristiansund videregående skole. Han tar Bygg og anleggsteknikk. Jeg er så utrolig stolt av barna mine.

Skulle vært fine bilder til dere her, men jeg har dem ikke på iPhonen. Ønsker dere likevel en fin kveld videre.

- Ann Karin -

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

frufladseth

frufladseth

41, Averøy

Hei, jeg er Ann Karin og har lyst til å dele min hverdag som kone og 4barnsmor med dere! Har i august 2017 vært gift i 16 år med min kjære Roy Vidar og vi har 4 herlige barn sammen. Martin Andreas, Erling Andrè, Sebastian og Karoline <3 Vi lever livet så godt vi kan og koser oss sammen:-) Kontakt meg gjerne på ann.karin.fladseth@hotmail.com Du er velkommen til å følge meg på Instragram som "annkarinfladseth"

Kategorier

Arkiv

hits