Hviledag med spente barn

God søndag

Dagen startet for meg veldig sent. Det var godt å sove lenge. Formen har ikke vært så bra de siste dagene. Fredagen og lørdagen hadde fullt program, så helgavasken uteble. Så i ettermiddag fikk jeg god hjelp av ungene. Karoline ville prøve å vaske gulvet i kjøkkenet og stua. Det har alltid vært eldstemann sin jobb, så hun hadde ikke prøvd før. Snakk om flink jente! Hun flyttet stoler og div småmøbler, vasket alt rent og pent. Og ryddet alt på plass igjen. Hun syntes at dette gikk så fint at hun ville dele jobben med Martin. Så da blir det annenhver fredag. Kjekt for ho mor..hihi

Og som kveldsmat disket de opp med gryterett med ris, salat og baguett. Jeg må ha verdens snilleste barn. *smelt*

Nå sover alle mine. Nydusjet og spente på morgendagen. Jeg rakk til og med å klippe to av gutta før de tok kveld.

Nå er jeg så trøtt at jeg sovner snart her jeg sitter. Det blir godt å finne loppekassa nå. Den venter med nyinnkjøpt og nyvasket sengetøy.

Ønsker dere ei god natt

-Ann Karin -

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

frufladseth

frufladseth

41, Averøy

Hei, jeg er Ann Karin og har lyst til å dele min hverdag som kone og 4barnsmor med dere! Har i august 2017 vært gift i 16 år med min kjære Roy Vidar og vi har 4 herlige barn sammen. Martin Andreas, Erling Andrè, Sebastian og Karoline <3 Vi lever livet så godt vi kan og koser oss sammen:-) Kontakt meg gjerne på ann.karin.fladseth@hotmail.com Du er velkommen til å følge meg på Instragram som "annkarinfladseth"

Kategorier

Arkiv

hits