Pc'n har meslinger...

Hei, og god helg til dere!

Sitter her og skriver et innlegg på en PC som ikke vil samarbeide. Grumf!! Hadde Windows10 på den, men etter en systemgjenoppretting (eller noe i den dur) gikk den tilbake til Windows8. Vet ikke om alle bildene og filene ble borte, men jeg finner dem ikke. Og nå nekter pc'n å la meg legge til bilde på blogginnlegget. Huff, får ikke vist bilder av rommet nå. Må visst oppdatere den til Windows8.1 og så til 10. Åh, som jeg misliker slike ting...det tar så lang tid.

Etter flere aktive dager med maling og div, fikk jeg en daff dag i dag. Jeg har ikke fått gjort noe. Vet det blir sånn, men når jeg kjenner energien komme frem klarer jeg ikke å stoppe. Er fortsatt i prøve og feile- fasen...

Men én ting ble gjort, da. En reparatør var innom og ordnet tørketrommelen. Da er det "bare" vaskemaskina og Mspaet igjen. Det blir, det blir.

Er heldig som har foreldrene mine rett ved. Får vasket tøy hos henne sånn innimellom. Kan ikke la skittentøy-stabelen vokse seg større enn jeg håndterer nå før skolestart. Det hadde ikke vært bra for stressnivået mitt..hihi

Ønsker dere alle ei fin start på helga.

Vi blogges

- Ann Karin -

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

frufladseth

frufladseth

41, Averøy

Hei, jeg er Ann Karin og har lyst til å dele min hverdag som kone og 4barnsmor med dere! Har i august 2017 vært gift i 16 år med min kjære Roy Vidar og vi har 4 herlige barn sammen. Martin Andreas, Erling Andrè, Sebastian og Karoline <3 Vi lever livet så godt vi kan og koser oss sammen:-) Kontakt meg gjerne på ann.karin.fladseth@hotmail.com Du er velkommen til å følge meg på Instragram som "annkarinfladseth"

Kategorier

Arkiv

hits