"Alle gode ting er tre".....eller?

Hei, og god kveld

Så deilig med sol og varme! Det er fristene å bare sløve på verandaen, men når skolestarten nærmer seg med stormskritt blir jeg litt stressa. Det er fortsatt mye som må gjøres. Og så skjer det som ikke skal skje!: Forrige uke startet de berømte "alle gode ting er tre": Vårt helårs boblespa stoppet...igjen! Fikk avtalt levering av nytt Mspa neste uke! Siden vi har hatt trøbbel flere ganger får vi nytt. YES, dette gikk bra *smil* Såååå....Tørketrommelen streiket!! Huff, det var jo ikke kjekt, men å tørke tøyet ute skal gå bra. Vi har jo fint vær. Fikk avtalt med reparatør som kommer fredag. Ok, dette skal jeg klare. Dagen etter skjedde det noe med vaskemaskina!! Den ville ikke tømme vannet. Er det mulig??? Fikk bestilt ny pumpe, men den kommer ikke før om ei uke. Det blir kjipt å være meg i de neste dagene. Bra at det heter "alle gode ting er TRE", og ikke fire...hihi! Kjenner pulsen øker i takt med skrivinga nå, så jeg skifter tema..hihi

Fikk malt ferdig rommet til 13(snart14)-åringen min. Tok noen bilder med mobilen, men skal ta bedre bilder i dagslys senere.

Eieren godkjente fargene og har begynt å ordne tingene sine. Plasserte skjenken som jeg malte for noen dager siden under vinduet. Det ble pent, synes jeg.

Hva synes dere?

Med denne vakre solnedgangen ønsker jeg dere alle en riktig god kveld videre.

Natta

- Ann Karin -

2 kommentarer

Janne M

18.08.2016 kl.19:34

Ble veldig fint rom:) Hva heter fargen på veggen ?

frufladseth

18.08.2016 kl.19:40

Janne M: Takk, fargen på veggen bak senga og skjenken heter "skyggeblå" kode: S5005-R80B 4629 Ha en fortsatt fin dag :-)

Skriv en ny kommentar

frufladseth

frufladseth

41, Averøy

Hei, jeg er Ann Karin og har lyst til å dele min hverdag som kone og 4barnsmor med dere! Har i august 2017 vært gift i 16 år med min kjære Roy Vidar og vi har 4 herlige barn sammen. Martin Andreas, Erling Andrè, Sebastian og Karoline <3 Vi lever livet så godt vi kan og koser oss sammen:-) Kontakt meg gjerne på ann.karin.fladseth@hotmail.com Du er velkommen til å følge meg på Instragram som "annkarinfladseth"

Kategorier

Arkiv

hits