Holde varmen

Hei, og god mandag!

Da har vi startet nedtelling til skolestart. Ei uke igjen. Tenk at neste uke har jeg en 4.klassing, 7.klassing, 9.klassing og en på første videregående!! Igår fikk vi en smak av sommer. Over 20 grader og deilig sol. Jeg elsker hagen min, så jeg var ute hele dagen. Etter flere uker med regn og vind var behovet for hagestell stort. Men siden det var søndag, fikk jeg ikke plena klippet. Og i natt/ formiddag regnet det igjen... Liker ikke å klippe når gresset er vått, så det blir utsatt til imorgen.

Det var deilig å gå i kortbukse og singlet igår, men idag er det ull som gjelder. Ihvertfall for meg. Jeg fryser fort, så i dag har jeg bodd i Lanulva'n min.

Her er litt fra hagen/ verandaen:

Nå skal jeg prøve å få gjort litt mer maling.

Blogges!

- Ann Karin -

3 kommentarer

Ingrid

15.08.2016 kl.19:33

En spennende tid du har i vente! Kos deg masse :)

Janne

15.08.2016 kl.23:11

Så kjekt du er begynt å blogge igjen!! Deilig med sommer og sol igjen:)

frufladseth

15.08.2016 kl.23:21

Janne: Så hyggelig å høre :-) Takk!

Skriv en ny kommentar

frufladseth

frufladseth

41, Averøy

Hei, jeg er Ann Karin og har lyst til å dele min hverdag som kone og 4barnsmor med dere! Har i august 2017 vært gift i 16 år med min kjære Roy Vidar og vi har 4 herlige barn sammen. Martin Andreas, Erling Andrè, Sebastian og Karoline <3 Vi lever livet så godt vi kan og koser oss sammen:-) Kontakt meg gjerne på ann.karin.fladseth@hotmail.com Du er velkommen til å følge meg på Instragram som "annkarinfladseth"

Kategorier

Arkiv

hits