Nytt kjøkken!

Hei, og riktig god lørdagskveld.

Det ble et sent innlegg, men sofaen ble for fristende etter ordnings på kjøkkenet. Det ser faktisk helt forandret ut. Som om det var nytt *smil*   Jeg tok med litt tid til å spakle veggene på gutterommet, og eieren var kjempeflink til å pusse over. Og så vasket han bort alt pusse-støvet for meg. Det synes jeg var veldig snilt gjort, siden jeg ikke tåler slikt støv. Så for meg er det bare å maskere listene før jeg setter i gang med å male. Får se om jeg gjør noe i morgen. Det er jo tross alt søndag...hihi

Jeg ble så fornøyd med den lille veggen som fikk blå farge på kjøkkenet. Så jeg malte likså godt den andre veggen også. Det var ikke så mye jobb, Jeg hadde minimalt med ting og tang på veggen/benken. Fikk tatt noen bilder før sola gikk ned. Ja, dere leste riktig! Sola kom endelig frem igjen, og vi har halve himmelen er faktisk BLÅ!! Jippi!! Det er så godt å få litt pause fra de lave skyene og alt regnet nå. Alt blir så mye mer tyngre når det blir slikt. Nesten litt komisk at jeg fikk litt ekstra energi i hele to dager. Kanskje kroppen følte at sola ville komme frem?

Her er et førbilde av kjøkkenbenken:Og her etter dagens maleøkt:

Da er det kveld her og jeg skal se ferdig en film sammen med min kjære.

God natt!

- Ann Karin -

 

2 kommentarer

Henriette Celin

14.08.2016 kl.00:35

Så flott det ble :-D

frufladseth

15.08.2016 kl.00:43

Henriette Celin: Takk skal du ha!

Skriv en ny kommentar

frufladseth

frufladseth

41, Averøy

Hei, jeg er Ann Karin og har lyst til å dele min hverdag som kone og 4barnsmor med dere! Har i august 2017 vært gift i 16 år med min kjære Roy Vidar og vi har 4 herlige barn sammen. Martin Andreas, Erling Andrè, Sebastian og Karoline <3 Vi lever livet så godt vi kan og koser oss sammen:-) Kontakt meg gjerne på ann.karin.fladseth@hotmail.com Du er velkommen til å følge meg på Instragram som "annkarinfladseth"

Kategorier

Arkiv

hits