God helg!

Da har fredagskvelden endelig kommet, så god helg til dere alle.

Kjenner at det er kjekt å sette meg ned og dele litt på bloggen min igjen. Ble ferdig med skjenken tidligere i kveld, men den får bare stå her i stua inntil gutterommet er klart. Tenkte jeg skulle maskere ferdig veggene der i løpet av dagen, men fant på at jeg skulle male en liten del av veggen på kjøkkenet stedet. Maskeringen nede får vente til i morgen. Nå er jeg litt sliten og skal hoppe i dusjen. Kanskje det blir noe smått i glasset litt senere. Føler at jeg fortjener det nå *smil*

Gleder meg til å plassere denne. Skal nok legge inn noen bilder når det skjer.

Kjekt å få inn litt farger på kjøkkenet. Ble litt lei av den lys grå sammen med det hvite. Planen var å finne en tapet på denne lille veggen, men jeg har aldri klart å bestemme meg for mønster eller farge...hihi  Jeg er helt håpløs på tapet.

Takk for at dere tittet innom!

Kos dere videre med kvelden, og ta godt vare på hverandre :-)

- Ann Karin -

 

 

Én kommentar

Ida Kristine

12.08.2016 kl.22:24

god helg! :)

Skriv en ny kommentar

frufladseth

frufladseth

41, Averøy

Hei, jeg er Ann Karin og har lyst til å dele min hverdag som kone og 4barnsmor med dere! Har i august 2017 vært gift i 16 år med min kjære Roy Vidar og vi har 4 herlige barn sammen. Martin Andreas, Erling Andrè, Sebastian og Karoline <3 Vi lever livet så godt vi kan og koser oss sammen:-) Kontakt meg gjerne på ann.karin.fladseth@hotmail.com Du er velkommen til å følge meg på Instragram som "annkarinfladseth"

Kategorier

Arkiv

hits