En rask oppdatering...

Hei, og god dag!

Har hatt en rolig start på dagen her. Deilig å sove lenge og nyte roen i huset. Nå er det kun ei uke igjen av sommerferien til barna. Og da har jeg to på barneskolen, en på ungdomskolen og en på videregående!!! Jeg har sagt lenge at tiden flyr når du har barn. Men nå forstår jeg nesten ikke hvor tiden har blitt av. Hvor har det blitt av småbarna mine?!?!?! Det er både skremmende og spennende at om fem år så har jeg kun ei igjen på ungdomskolen! Hjelpes! Og jeg som ikke har blitt en dag eldre på disse 16 åra som mamma....hihi

Har fått malt litt til på skjenken til Erling Andrè. Han ønsket som sagt ulike farger på skuffene. Her er en liten titt.


Vi blogges!

- Ann Karin -
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

frufladseth

frufladseth

41, Averøy

Hei, jeg er Ann Karin og har lyst til å dele min hverdag som kone og 4barnsmor med dere! Har i august 2017 vært gift i 16 år med min kjære Roy Vidar og vi har 4 herlige barn sammen. Martin Andreas, Erling Andrè, Sebastian og Karoline <3 Vi lever livet så godt vi kan og koser oss sammen:-) Kontakt meg gjerne på ann.karin.fladseth@hotmail.com Du er velkommen til å følge meg på Instragram som "annkarinfladseth"

Kategorier

Arkiv

hits