Hva skjer'a?

Hei på dere😀

Tittet innom bloggen min for å si hei, og oppdaget at jeg hadde over 900 lesere for to dager siden!! Hva skjer'a? Forstår ikke helt hva som har skjedd, men gøy er det ihvertfall. *smil*

Jeg har vært på bobilferie sammen med mann og de tre minste barna. Det var så koselig å se igjen familien vår som bor i Fredrikstad, Halden og København. Vi fikk ei innholdsrik, spennende og herlig uke sammen. Litt shopping ble det også, og denne gang var det faktisk undertegnende som shoppet mest :-)

Etter at vi kom hjem har det regnet i ett sett. Så plena, hagen og blomstene får vente til sola kommer tilbake. Og når det er stygt vær ute, får vi kose oss ekstra inne❤ Filmer, god mat, litt OL-titting og husarbeid. Greit å komme i bunns av skittentøy etter ferien.

Og jammen fant ikke en malepensel frem til handa mi også...hihi. Har utsatt maling av et stort speil jeg overtok fra onkelen min. Så nå har rammen fått tre strøk hvitmaling.

Har ikke helt bestemt meg for hvor det skal stå, så jeg får prøve meg frem litt.

Ønsker dere alle en god natt☺

- Ann Karin -

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

frufladseth

frufladseth

41, Averøy

Hei, jeg er Ann Karin og har lyst til å dele min hverdag som kone og 4barnsmor med dere! Har i august 2017 vært gift i 16 år med min kjære Roy Vidar og vi har 4 herlige barn sammen. Martin Andreas, Erling Andrè, Sebastian og Karoline <3 Vi lever livet så godt vi kan og koser oss sammen:-) Kontakt meg gjerne på ann.karin.fladseth@hotmail.com Du er velkommen til å følge meg på Instragram som "annkarinfladseth"

Kategorier

Arkiv

hits