God sommer!

Hei på deg, bloggen min. Det er lenge siden sist, men her er jeg.

Endelig er sommeren igjen her og jeg tar til meg all den sol og varme jeg kan. Det er utrolig hva sommeren gjør med helsen. Etter en lang høst/vinter/vår i dvale er helsen min nå på sitt beste. Jeg nyter hver dag nå. Deilig:-)

Og i år har jeg prøvd å dyrke mine egne tomater. I slutten av februar la jeg noen skiver fra en Cherry tomat i en boks med jord. Satte den halvmørkt og svalt. Og etter en måneds tid hadde det vokst opp små planter tett i tett. Prikket dem over i større potter og lot dem fortsatt stå svalt og halvmørkt. Jeg hadde aldri gjort dette før, så dette var litt gøy. I mai hadde dem blitt så store at jeg kunne sette dem over i større bøtter og ut på verandaen. Og i juni begynte de å blomstre og nå ser jeg mange små grønne tomater:-) Dette går bedre enn forventet. Så jeg kommer til å gjøre dette neste år også. Det eneste jeg skal endre er å starte tidligere.
Jeg elsker å stelle og ordne på verandaen og i hagen. Det er gøy når alt spirer og gror og jeg får blomster i mange vakre farger rundt meg. Tror til og med at det har smittet over på Karoline jenta mi også. Hun krevde blomster på lekestua si i år. Hun "lånte" ei smal flettetkurv fra veggen min og spurte så fint om hun kunne få en rosa blomst i den. Så klart hun fikk det! Det er jo bare gøy at vi gjør noe vi begge liker. Og i kassene på hver side av lekestua har hun plantet erter. Og nå er blomstringen i komet godt i gang, så her blir det sukkererter snart. Nam, nam:-)


Da ønsker jeg blogge min og alle som titter innom en fin kveld videre.

- Ann Karin-

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

frufladseth

frufladseth

41, Averøy

Hei, jeg er Ann Karin og har lyst til å dele min hverdag som kone og 4barnsmor med dere! Har i august 2017 vært gift i 16 år med min kjære Roy Vidar og vi har 4 herlige barn sammen. Martin Andreas, Erling Andrè, Sebastian og Karoline <3 Vi lever livet så godt vi kan og koser oss sammen:-) Kontakt meg gjerne på ann.karin.fladseth@hotmail.com Du er velkommen til å følge meg på Instragram som "annkarinfladseth"

Kategorier

Arkiv

hits